Bliv kunde i Danmarks måske billigste realkreditinstitut

BRFkredit tilbyder lån på realkreditmarkedets billigste vilkår, næsten uanset hvilken låntype, vi taler om. Det er derfor, vi siger, at vi er Danmarks måske billigste realkreditinstitut. 

Se Finanstilsynets prisguide
Se Forbrugerrådet Tænk Penge analyse
Se Mybankers pris analyse
Se Berlingskes pris sammenligning af lån

Lad det komme an på en prøve, om vi er billigst

Har du planer om at købe ny bolig, opnå et billigere realkreditlån eller tage et lån i din friværdi, så er vi ikke bange for at få sammenlignet vores priser med andres. For selvfølgelig skal du vælge det billigste lån inden for den låntype og lånegrænse, du ønsker. Alt andet giver ikke mening.

Vi hjælper dig gerne med et bud på billig finansiering, som passer til din økonomi, risikoprofil og tidshorisont. Og husk, at du ikke behøver at skifte bank for at blive kunde hos os.

 

Kan det betale sig at skifte realkredit?
- få en beregning, der giver dig svar

Send os et billede af din terminsopkrævning + dit navn og telefonnummer til bidragssats@brf.dk. Så beregner vi din eventuelle besparelse.

 

 

Fordele ved at vælge BRFkredit

  • Vi tilbyder lave bidragssatser
  • Du kan få realkreditlån i BRFkredit uden at skifte bank

Skift realkredit til BRFkredit

Overvejer du at købe bolig?

Vi hjælper gerne med at få finansieringen af dit boligkøb på plads nemt og billigt. 

Hvis du er i gang med at lede efter en bolig, anbefaler vi, at du bliver forhåndsgodkendt til at låne. Så ved du, hvor meget du kan købe for, og du er klar til at forhandle, når den helt rigtige bolig dukker op. 

Se, hvordan du bliver forhåndsgodkendt til at låne

Hvis du har fundet en bolig, som du gerne vil købe, så er det nu, du skal sørge for at indhente et lånetilbud i BRFkredit. Et realkreditlån løber over mange år, og der kan være rigtig mange penge at spare ved at optage lånet i Danmarks billigste realkreditinstitut.

Se, hvordan du får et lånetilbud

 

Beregn Danmarks billigste realkreditlån
Du er velkommen til at benytte vores låneberegnere. Så kan du selv regne på, hvad det koster at låne hos Danmarks måske billigste realkreditinstitut