Cookie- & persondatapolitik

Når du klikker dig ind på websitet, indsamles en række oplysninger om dig, din computer og din adfærd på websitet. Nedenfor kan du læse detaljeret om de informationer, vi indsamler, hvordan vi behandler oplysningerne, hvad vi bruger dem til, hvem der har adgang til oplysningerne, og hvem du kan kontakte om de indsamlede oplysninger.

Cookies

Når du besøger et eller flere af BRFkredit’s websites, modtager du automatisk en eller flere cookies. Du giver ved at besøge disse websites samtykke til, at der lagres cookies på din computer. 

Hvis du vil tilbagekalde dette samtykke, skal du indstille din computer til at slette de modtagne cookies og fremover ikke at acceptere at modtage cookies, Hvis du ønsker at gøre dette, kan du klikke på nedenstående link for at få en vejledning om, hvordan du – helt eller delvist – undgår at modtage cookies og sletter de cookies, der ligger på din harddisk. 
Fjern cookies helt eller delvist

NB: Dette kan indebære, at nogle af funktionaliteterne på BRFkredits websites ikke vil være tilgængelige for dig.

Mere om cookies på brf.dk

  • Hvad er en cookie?

    En cookie er en lille tekstfil, der lagres i din webbrowser og genkendes af websitet ved tilbagevendende besøg, og gør det muligt at sende individualiseret information til din browser. En cookie kan indeholde tekst, tal eller f.eks. en dato, men der er ingen personlige oplysninger gemt i en cookie. Den er ikke et program, og den kan ikke indeholde virus.

    Cookiens levetid kan variere efter, hvad de enkelte udbydere har sat dem til. Nogle cookie forsvinder, så snart du lukker browservinduet, andre kan eksistere i flere år. Mange udbydere anvender typisk 12 eller 24 måneders levetid på deres annonce-, statistik og indholdsrelaterede cookies. Bemærk, at levetiden forlænges efter hvert besøg, så det er f.eks. 24 måneder fra sidst, at du har besøgt et website, at cookies opbevares på din computer. Du kan til enhver tid selv slette cookies på din computer.

    Fjern cookies helt eller delvist

  • Hvad bruges cookies til på brf.dk

    For at give brugerne af vores hjemmeside den bedst mulige brugeroplevelse og fastlægge, hvorvidt de brugere, der besøger vores site, kan finde det de søger, anvender vi cookies. På den måde får vi mulighed for at tilpasse vores hjemmeside og oprette produkter, indhold og tjenester, der stemmer overens med dine og øvrige brugeres interesser og ønsker. Følgende Cookies placeres via selvbetjeningsløsning(MineLån):

    • sclSessionID 
    • ASP.Net_SessionId 

    Vi bruger også cookies til at registrere resultatet af diverse online marketing-aktiviteter samt til at levere målrettede online annoncer, når du besøger andre kommercielle sites. Det samme gør sig gældende i forbindelse med spørgeskemaundersøgelser, analyser og lignende.

  • Hvordan undgår jeg cookies?

    Hvis du ikke ønsker at modtage cookies, kan du blokere for alle cookies, slette eksisterende cookies fra din harddisk eller modtage en advarsel, før der gemmes en cookie. Klik her for at få en vejledning i, hvordan dette indstilles i din browser:

    Blokér eller slet cookies

    Vi gør opmærksom på, at vi på linket har opstillet en vejledning for langt de fleste browsere, men enkelte vil ikke være nævnt. Du kan altid bruge hjælpefunktionen i din browser for at få mere information om cookie-indstillinger. Dette gør du typisk ved at trykke F1 på din pc. Søg efter "cookies".

  • Cookies fra vores samarbejdspartnere og eksterne leverandører

    I nedenstående afsnit er en oversigt over, hvilke samarbejdspartnere, der sender cookies eller clear.gif via vores websites, og har adgang til oplysninger indsamlet via cookies sendt fra vores websites. 

    Google Analytics (trafikmåling)
    Websitet bruger cookies fra Google Analytics til at måle trafikken på websitet. 
    Du kan fravælge cookies fra Google Analytics her: 
    Fravælg cookies

    Adform (trafikmåling og retargeting)
    Websitet bruger cookies fra Adform til at måle trafikken på websitet.

    Cookies fra Adform anvendes også til  Adfærdsbaseret individuelt målrettet af annoncering, så vi kan vise dig de annoncer, som vi formoder, er mest relevante for dig på eksterne sites

    Målrettet markedsføring
    Websitet anvender følgende markedsføringskanaler:

    • Boliga.dk
    • Boligsiden.dk
    • Berlingske.dk
    • Bolius.dk
    • Bolig-guide.dk
    • Boligrobotten.dk
    • Euroinvestor.dk
    • Pol.dk
    • TV2.dk
    • Borsen.dk
    • Mybanker.dk
    • Jp.dk
    • Penge.dk
    • Jubii.dk
    • Krak.dk
    • Facebook.com

    Disse cookies bruges til at målrette annoncer mod dig baseret på, hvad der vurderes mest relevant ud fra indholdet på de sider, du besøger og har besøgt tidligere. Bemærk, at denne målretning sker på andre sider udover dette website. Ønsker du ikke at indgå i disse netværk, kan du fravælge dem samlet eller individuelt her:
    Fravælg markedsføring cookies

    Annoncenetværk
    Websitet anvender følgende annoncenetværk:

    • Google Display network
    • Google Adwords
    • Nord & Roed (udelukkende one 2 one mails)
    • DUN
    • OpenAdExchange

    Det er muligt at fravælge, at du indgår i en række annoncenetværk, der deler oplysninger på tværs af forskellige netværk. Du kan finde listen her:
    Fravælg annoncenetværk cookies

    Websitet bruger disse cookies fra ClickDimension
    Cuvid der udløber efter 2 år. Denne cookie bliver typisk skrevet til browseren, når brf.dk besøges første gang via den pågældende browser. Hvis cookies er blevet slettet af browseroperatøren, og brugeren  efterfølgende besøger sitet med samme browser, vil en ny cuvid cookie blive skrevet med en ny unique besøgsid. Cookien bliver brugt til at identificere unikke brugere af sitet og bliver opdateret ved hver page view (sidevisning). Desuden er denne cookie forsynet med en unik ID, som ClickDimension bruger til at sikre både validiteten og tilgængeligheden af cookien som en ekstra sikkerhedsforanstaltning

    Cusid der udløber efter 30 min. Denne cookie bliver brugt til at etablere og fortsætte en brugers session på brf.dk. Når en bruger besøger en side på brf.dk, vil koden forsøge at opdatere cookien. Hvis cookien ikke bliver fundet, vil en ny cookie blive skrevet, og en ny session bliver etableret. Hver gang en bruger besøger en ny side på brf.dk, vil cookien blive opdateret, så den udløber efter 30 min. Formålet med cookien er, at en besøgende på brf.dk kan fortsætte sin session, så længe der ikke holdes pause på mere end 30 min. Cookien udløber, når en bruger holder pause på en side på sitet i mere end 30 min.

    Cuvon der udløber efter 30 min. Denne cookie bruges til at sende signal om sidste gang, en bruger besøgte en side.

     

Web beacon/klare GIF (pixel tag)

BRFkredit kan bruge web-beacons (nogen gange også kaldet "pixel tag") på vores websteder, og i forbindelse med html-nyhedsbreve. Vi bruger dem dog ikke til personlig identifikation af enkelte brugere. Web-beacons er sædvanligvis billeder (normalt 1 px.* 1 px. i størrelse), der placeres på et websted for at tælle antallet og adfærd af besøgende. Disse oplysninger bruges til at forbedre vores onlinetjenester. Web-beacons indsamler ikke andre oplysninger end de data din browser eller cookies stiller til rådighed. Hvis du slår cookies fra, kan en web-beacon ikke længere følge dine aktiviteter. Den kan dog fortsætte med at indsamle oplysninger om besøg fra din IP-adresse.

Samtykke

Du accepterer ovenstående retningslinjer, når du besøger brf.dk eller en af de tilknyttede domæner:

  • brf.dk
  • mit-boligomraade.dk
  • brfjulekalender.dk
  • brf.w11.dk

BRFkredit persondatapolitik dækker også de domæner, der fører brugerne videre til ovenstående websteder, f.eks. brf.dk.
Vores retningslinjer dækker ikke forskellige produkter og servicer udbudt af BRFkredit gennem iTunes app-store eller Android Market. Disse tjenester har deres egne politikker.

Personoplysninger

Personhenførbare oplysninger afgives aldrig til tredjepart, og vi indsamler aldrig personhenførbare oplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger f.eks. ved at registrere dig, deltage i en undersøgelse eller købt en produkt/ydelse.

Mere om personoplysninger på brf.dk

  • Brug af personoplysninger

    Personoplysninger bruges først og fremmest til at gennemføre det køb eller den service, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med. Oplysningerne bruges derudover til at få større kendskab til brugerne af websitet. Denne brug kan bl.a. omfatte undersøgelser og analyser, der er rettet mod en forbedring af vore produkter, tjenester og teknologier, samt visning af indhold og reklamer, der er tilpasset dine interesser.

  • Beskyttelse af personoplysninger

    Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer dine personlige oplysninger på computere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter, og vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om vores brugeroplysninger håndteres forsvarligt, og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger. 

    Vi kan dog ikke garantere 100 procent sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der kan være en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar. 

    Den hurtige udvikling af internettet betyder, at ændringer i vores behandling af personoplysninger kan blive nødvendige. Vi forbeholder os derfor ret til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af personoplysninger. 

    Medarbejdere i BRFkredit har adgang til de oplysninger der registreres om dig. Alle medarbejdere er underlagt tavshedspligt. Personlige og fortrolige oplysninger vil derfor ikke uberettiget blive videregivet til tredjemand.

    Den dataansvarlige på www.brf.dk er BRFkredit A/S, Klampenborgvej 205, 2800 Kgs. Lyngby.

    I det omfang, der behandles personoplysninger om dig, har du ifølge persondataloven ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, der kan henføres til dig. Såfremt det viser sig, at de oplysninger eller data, der behandles om dig, er urigtige eller vildledende, har du ret til at kræve disse berigtiget, slettet eller blokeret. Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for behandling. Henvendelse i forbindelse hermed rettes til BRFkredit via e-mail juridisk_lyngby@brf.dk.Du kan også til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig. Klage indgives til Datatilsynet, jf. persondatalovens § 58, stk. 1.

Kontaktoplysninger

Hvis du ønsker nærmere oplysninger, skal du kontakte:

BRFkredit A/S,
Klampenborgvej 205
2800 Kgs. Lyngby
Telefon: 70 10 21 00

E-mail: brfkredit@brf.dk