5% fastforrentet lån

Låntype: fastforrentede lån / obligationslån / Lån med fast rente / Kontantlån med fastrente

Lån med 5% i fast rente

Ved et 5 procent fastforrentet lån er renten fast på dit lån i hele dit låns løbetid. Derfor skal du ikke bekymre dig om stigende renteniveau. Ydelsen vil ikke stige af den grund.

Et 5 procent fastforrentet lån er et sikkert realkreditlån. Til gengæld er renten noget højere end på et rentetilpasningslån, hvor renten kun ligger fast indtil næste rentetilpasning. Fastrenteperioden på et rentetilpasningslån er typisk 1 – 6 år.

Se dagens obligationskurser


 

5,0% lån med afdrag
*Kursen på denne låntype er p.t. over 100. Det betyder, at denne låntype ikke er tilgængelig for tiden.

Har du et 5% lån i dag?

Hvis du har et 5% lån i dag, vil der være betydelige økonomiske fordele ved at omlægge dit lån til et lån med en lavere rente. Vi anbefaler dig at få personlig rådgivning i vores Kundecenter, så du kan være sikker på at få det lån, der passer bedst til dig.
Start gerne med at benytte vores beregnere, så du kan se, hvad en omlægning betyder for dig økonomisk.

Bliv kontaktet af en rådgiver

Låneberegnere

Vil du have et fastforrentet lån, anbefaler vi en rentesats, hvor kursen på obligationen er så tæt på kurs 100. På den måde undgår du kurstab. Er kursen over 100, kan der ikke afgives et tilbud i denne rentesats.

Friværdi beskyttelse

Et fastforrentet lån yder en vis form for friværdibeskyttelse. Når renten generelt stiger, har det typisk en negativ indflydelse på boligpriserne, men med et fastforrentet lån vil kursværdien af restgælden ligeledes falde og opveje de faldende boligpriser.

Konvertering af 5% lån

Du kan konvertere op og ned i rente, hvis renteniveauet ændrer sig. Og dermed enten reducere lånets restgæld eller få en lavere rente på lånet.
Vil du gerne have et fastforrentet lån, anbefaler vi en rentesats med en kurs på de bagvedliggende obligationen så tæt på kurs 100 som muligt. Så undgår du kurstab. Er kursen over 100, kan der ikke afgives tilbud i denne rentesats.

Et godt tip til dig som har et 5 procent fastforrentet lån: Det kan sandsynligvis være en god løsning for dig at konvertere dit lån. Det kræver dog en individuel beregning, så kontakt os og få en uforpligtende beregning.

Andre typer af lån med fast rente

Lån med fast rente 0,5%
Lån med fast rente 1%
Lån med fast rente 1,5%
Lån med fast rente 2%
Lån med fast rente 3%
Lån med fast rente 3,5%
Lån med fast rente 4%

Andre links

Realkreditlån og kreditforeningslån
Boliglån
 

5,0% lån med afdrag
*Kursen på denne låntype er p.t. over 100. Det betyder, at denne låntype ikke er tilgængelig for tiden.