2 pct. fastforrentet lån i 30 år

Renten på realkreditlån er meget lav i øjeblikket. Det betyder, at du kan være heldig at få et 2% lån* med fast rente til en god kurs, hvis du slår til på det rigtige tidspunkt. Med vores låneberegnere, kan du se din ydelse for et 2% lån, når det er muligt at optage lånet.
 

Lån til kun 2% i fast rente i 30 år

Et 2% fastforrentet lån kan være attraktivt for dig, der ønsker:

  • at omlægge et eksisterende lån med variabel rente til en fast lav rente
  • at omlægge et eksisterende fastforrentet lån, der har en rente på over 3%
  • at flytte et lån fra et andet realkreditinstitut
  • at optage et helt nyt lån

2,0% lån med afdrag
*Standardeksempel: 30-årigt lån, 120 kvartårlige terminer, fast rente med en pålydende rente på 2,00%, debitorrente 2,02%, ÅOP 2,97%, hovedstol 523.049 kr., udbetalt beløb 500.000 kr., samlede omkostninger (ekspeditionsgebyr, tinglysningsservice, tinglysningsafgift, kurtage, kurstab, renter og bidrag) 252.919 kr., samlet tilbagebetaling 752.919 kr., mdl. ydelse før skat (første år) 2.200 kr. Anvendt kurs: 99,0 og bidragssats: 0,6125% p.a. Krav om brandforsikring af den pantsatte ejendom.

 

2% lån kurs

Hvis du ønsker et 2% fastforrentet lån, så er det en fordel at vælge lånet, når kursen på obligationen er så tæt på kurs 100 som muligt. Jo tættere kursen er på 100, desto mindre vil kurstabet være. Er kursen over 100, kan der ikke tilbydes lån til 2% i fast rente.

Se aktuelle realkredit kurser

Fordele ved at flytte dine lån til BRFkredit

Lige nu oplever mange boligejere, at omkostningerne på deres lån stiger. Gælder det også for dig, kan du måske spare mange penge ved at flytte dit realkreditlån til BRFkredit, Danmarks måske billigste realkreditinstitut.

  • Lave attraktive bidragssatser på realkreditlån
  • Du behøver ikke være helkunde for at flytte dit realkreditlån til os

Se, hvordan du flytter realkredit til BRFkredit

Hvorfor skal du vælge et lån med fast rente på 2%?

Et 2% lån i 30 år med fast rente er interessant for dig:

  • der gerne vil have en fast lav rente i hele lånets løbetid. Renten på et fastforrentet lån er typisk lidt højere end på et rentetilpasningslån, hvor renten kun ligger fast indtil næste rentetilpasning (typisk årligt eller hvert 2. – 6. år).
  • der gerne vil have mulighed for at konvertere dit 2% lån op eller ned i rente, hvis renteniveauet skulle ændre sig. På den måde kan du enten reducere lånets restgæld eller få en lavere rente på lånet.
  • der vil beskytte din friværdi. Når renteniveauet stiger, betyder det ofte, at boligpriserne falder. Med et 2% lån i 30 år vil værdien af din restgæld også falde. Det skyldes, at kursen på den obligation, som dit lån er knyttet til, falder, når renten stiger. Og det kan opveje de faldende boligpriser eller en del af den og dermed beskytte din friværdi.

Lån til 2% med afdragsfrihed

Renten på afdragsfrie lån med fast rente er som regel lidt højere end på almindelige fastforrentede lån med afdrag. Det betyder, at renteniveauet skal være ekstraordinært lavt, før det er muligt at optage et afdragsfrit lån til 2% i fast rente. Hold derfor øje med renteudviklingen og vær forberedt på at slå til, hvis kursen bliver tilstrækkelig attraktiv.

Med vores realkredit app 'Bedste lån' får du besked, når kursen er interessant for dig.

Er du interesseret i at få et 2% lån i 30 år?

Der er flere faktorer, der har indflydelse på, om et 30 årigt 2% lån er noget for dig. Fx skal kursen på lånet være attraktiv. Vi anbefaler dig at tage fat i vores rådgivere, så du er sikker på at få et lån, der passer til dit behov og din økonomi.

Bliv kontaktet af en rådgiver

Andre typer af lån med fast rente:

Lån 0,5%; Lån 1%; Lån 1,5%; Lån 2,5%; Lån 3%; Lån 3,5%; Lån 4%; Lån 5%

Andre links

Realkreditlån og kreditforeningslån
Boligfinansiering
Projektsalg finansiering
Realkredit
Boliglån