2,5 pct lån med fast rente*

Låntype: fastforrentede lån / obligationslån / Lån med fast rente / Kontantlån med fastrente

laan toenhalv procent

2,5% lån kurs

Med et fastforrentet lån med 2,5 procent i rente, kender du renten på dit realkreditlån i hele lånets løbetid. Du behøver ikke bekymre dig, når renteniveauet stiger. Ydelsen og renten på lånet stiger ikke af den grund. Et 2,5% fastforrentet lån giver stor sikkerhed.

Se aktuelle obligationskurser her

2,5% lån med afdrag
*Standardeksempel: 30-årigt lån, 120 kvartårlige terminer, fast rente med en pålydende rente på 2,50%, debitorrente 2,52%, ÅOP 3,44%, hovedstol 520.380 kr., udbetalt beløb 500.000 kr., samlede omkostninger (ekspeditionsgebyr, tinglysningsservice, tinglysningsafgift, kurtage, kurstab, renter og bidrag) 298.067 kr., samlet tilbagebetaling 798.067 kr., mdl. ydelse før skat (første år) 2.322 kr. Anvendt kurs: 99,5 og bidragssats: 0,6125% p.a. Krav om brandforsikring af den pantsatte ejendom.

Beregn 2,5% lån

Der er flere ting, som er afgørende for om et 2,5% lån er det rigtige lån for dig. Start gerne med at benytte vores beregnere, så du kan se, hvad det betyder for dig at vælge et 2,5% lån.

Vi anbefaler dig også at få personlig rådgivning, så du kan være sikker på at få det lån, der passer bedst til din økonomi og dine planer.

Personlig rådgivning om 2,5% lån

Er du interesseret i at omlægge et eksisterende lån til et 2,5 pct lån eller at optage et nyt lån, så er du velkommen til at tage fat i en af vores rådgivere. Du kan få personlig rådgivning på 70102100 eller ved at skrive til kundecenter@brf.dk.

 

 

Lån med indbygget friværdibeskyttelse

Med et 2,5% fastforrentet lån får du en vis form for friværdibeskyttelse. Når renteniveauet stiger, har det ofte en negativ indflydelse på boligpriserne, men med et fastforrentet lån vil kursværdien af restgælden også falde og kan opveje helt eller delvist de faldende boligpriser.

Konvertering op og ned i rente

Med et fastforrentet lån 2,5 pct. kan du konvertere op og ned i rente, hvis renteniveauet ændrer sig. Så kan du enten reducere lånets restgæld eller få en lavere rente på lånet.

Ønsker du et fastforrentet lån, anbefaler vi, at du vælger en rentesats, hvor kursen på obligationen er så tæt på kurs 100 som muligt. Dermed undgår du kurstab. Er kursen over 100, kan der ikke tilbydes lån i denne rentesats.

2,5% lån med afdragsfrihed

Renten på afdragsfrie lån med fast rente er ofte højere end på lån med afdrag. Det betyder, at renteniveauet skal være lavere, før det er muligt at optage et afdragsfrit lån til 2,5% i fast rente. Hold derfor øje med renteudviklingen og vær forberedt på at slå til, når kursen er tilstrækkelig attraktiv.

Andre typer af lån med fast rente:

Lån 0,5%; Lån 1%; Lån 1,5%; Lån 2%; Lån 3%; Lån 3,5%; Lån 4%; Lån 5%

Andre links

Realkreditlån og kreditforeningslån
Boligfinansiering
Realkredit
Boliglån
Hvad koster det at låne en million kr.