1% lån med fast rente*

Låntype: fastforrentede lån / obligationslån / Lån med fast rente / Kontantlån med fastrente

Lån med 1% i fast rente

I perioder hvor renten er særligt lav, er der mulighed for at få et realkreditlån med fast rente på kun 1%. Renten på lånet er fast og det betyder, at du ikke vil behøve at bekymre dig, hvis renten skulle stige. Ydelsen på lånet vil ikke stige af den grund.

Vi anbefaler, at du starter med at regne på, hvad det vil betyde for dig at vælge et 1% lån. Hvis det virker attraktivt, så er du velkommen til at kontakt til vores rådgivere.

Beregn omlægning af lån
Beregn lån i friværdi
Beregn lån til boligkøb

 

1,0% lån med afdrag
*Standardeksempel: 15-årigt lån, 60 kvartårlige terminer, fast rente med en pålydende rente på 1,00%, debitorrente 1,00%, ÅOP 2,13%, hovedstol 520.380 kr., udbetalt beløb 500.000 kr., samlede omkostninger (ekspeditionsgebyr, tinglysningsservice, tinglysningsafgift, kurtage, kurstab, renter og bidrag) 87.614 kr., samlet tilbagebetaling 587.614 kr., mdl. ydelse før skat (første år) 3.376 kr. Anvendt kurs: 99,5 og bidragssats: 0,6125% p.a. Krav om brandforsikring af den pantsatte ejendom.

Få rådgivning om lån hver dag kl. 9-21.

Ring på tlf. 70 10 21 00 eller skriv til kundecenter@brf.dk, så kontakter vi dig hurtigst muligt. Det er helt uforpligtende.

Bliv ringet op når det passer dig

Hvad er et lån med fast rente på 1%?

Et 1 pct. lån med fast rente giver sikkerhed for at renten ikke kan stige i lånets løbetid. Med et 1 pct. fast rente lån er det muligt at omlægge lånet, hvis renten ændrer sig. Herved kan det være muligt at formindske lånets restgæld eller få en lavere rente på lånet.

Et fastforrentet lån giver også en vis beskyttelse af din friværdi. Når renten stiger, betyder det ofte, at priserne på boliger falder. Med et lån med fast rente, vil værdien af din gæld også falde, fordi kursen falder på den obligation, som dit lån er knyttet til, når renten stiger. Det kan (delvis) kompensere for de faldende boligpriser.

Hvis du ønsker et fastforrentet lån, skal du vælge en rentesats, hvor kursen på obligationen er så tæt på kurs 100 som muligt. Så undgår du kurstab. Er kursen over 100, kan der ikke tilbydes lån i denne rentesats.

Se aktuelle realkredit kurser

Er du kunde i BRFkredit?

Hvis du er kunde i dag, så kan du regne på dit eget lån og bestille et lånetilbud direkte på Mine Lån.

Bestil et lånetilbud direkte på Mine Lån - log in her

Låntyper med fast rente:

Lån med fast rente 0,5%
Lån med fast rente 1,5%
Lån med fast rente 2%
Lån med fast rente 2,5%
Lån med fast rente 3%
Lån med fast rente 3,5%
Lån med fast rente 4%
Lån med fast rente 5%

Andre links

Realkreditlån og kreditforeningslån
Boliglån
Realkredit
Hvad er en kreditforening