1,5% lån med fast rente

Når renten på realkreditlån er meget lav, som den er i øjeblikket, så er der en mulighed for at få et lån med 1,5%* i fast rente. Fast rente betyder, at du kan være sikker på, at ydelsen på lånet ikke stiger, selvom renten i fremtiden skulle stige. Men hvis du skal gøre dig håb om at få et 1,5pct lån, så skal du være opmærksom på kursen på lånet og slå til, når kursen bliver høj nok. 

Realkreditlån med 1,5% i fast rente

Et 1,5% fastforrentet lån kan være attraktivt for dig, der ønsker: 

  • at konvertere et lån med variabel rente til en fast lav rente
  • at konvertere et lån med fast rente over 3,5%
  • at udskifte dit nuværende realkreditinstitut
  • at optage et nyt lån

1,5% lån med afdrag
*Standardeksempel: 20-årigt lån, 80 kvartårlige terminer, fast rente med en pålydende rente på 1,50%, debitorrente 1,51%, ÅOP 2,53%, hovedstol 520.380 kr., udbetalt beløb 500.000 kr., samlede omkostninger (ekspeditionsgebyr, tinglysningsservice, tinglysningsafgift, kurtage, kurstab, renter og bidrag) 139.301 kr., samlet tilbagebetaling 639.301 kr., mdl. ydelse før skat (første år) 2.775 kr. Anvendt kurs: 99,5 og bidragssats: 0,6125% p.a. Krav om brandforsikring af den pantsatte ejendom.

 

Aktuel kurs på 1,5% lån

Et realkreditlån på 1,5% bliver regnet for at være et meget attraktivt lån, som sjældent er tilgængeligt som 30 års lån. Hvis renteniveauet er højeres, så kan det betyde at du skal betale lånet tilbage over en kortere periode end de 30 år, der sædvanligvis gælder for realkreditlån. Her kan du se om lån til 1,5% er tilgængeligt p.t., realkredit kursen og hvilken løbetid, der er på lånet:

Se aktuelle realkredit kurser
Hvornår er kursen interessant for et 1,5% lån?

Følg med i kursudviklingen på 1,5% lån

Hvis du er interesseret i at få et 1,5% lån, så kan du indhente et lånetilbud hos BRFkredit og lade vores nye app 'Bedste lån' overvåge kursen for dig. Så fortæller mobilen dig, når kursen er god nok til, at du kan slå til. 

Hvad er et lån med fast rente på 1,5%?

Et med fast rente på 1,5 pct. giver dig sikkerhed for at renten ikke vil stige. Med et 1,5 pct. fastrente lån vil det være muligt at omlægge lånet, hvis renten stiger eller falder. På den måde kan det lade sig gøre at reducere lånet restgæld eller opnå en lavere rente. Denne type lån giver også en vis friværdi beskyttelse. Værdien af din bolig falder som oftest, når renten stiger. Men med et lån med fast rente, vil din gæld også falde, når renten stiger, fordi kursen falder på den obligation, som dit lån er knyttet til. Det kan (delvis) kompensere for den faldende værdi af din bolig.  Hvis du ønsker et fastforrentet lån, bør du som hovedregel vælge et lån, hvor kursen på obligationen er så tæt på kurs 100 som muligt. Så undgår du kurstab. Er kursen over 100, kan du ikke få et lån til den pågældende rente.

Andre typer af lån med fast rente:

1,5 pct lån med fast rente

Lån med fast rente 0,5%, 1% lån, 2% lån, 2,5% lån, 3% lån, 3,5% lån, 4% lån, 5% lån

Andre links

Realkreditlån og kreditforeningslån
Billigste realkreditlån
Boliglån
Realkredit