F5 lån: 5-årigt rentetilpasningslån

Låntype: Lån med variabel rente

f5 lån

F5 lån har lav fast rente i 5år

F5 lån (også kaldet 5-årigt rentetilpasningslån eller RTL5 lån) er populært i øjeblikket. Et F5 lån har en lav rente, som andre rentetilpasningslån, men giver større sikkerhed for at renten forbliver lav over en længere periode end fx det 1-årige rentetilpasningslån. Med et F5 lån ændres renten hvert femte år, fordi lånet bliver refinansieret hvert femte år.

Jo længere periode med fast rente du ønsker på dit lån, desto længere tid har du sikkerhed for, hvad du skal betale i rente og ydelse. Omvendt er renten typisk højere jo længere periode med fast rente, du vælger.

Se den aktuelle rente på realkreditlån

Rådgivning om F5 lån

Du er meget velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål om dit lån eller hvis du f.eks. vil vide om F5 lån er relevant for dig. Der kan være flere ting omkring din situation og økonomi, som har indflydelse på, hvilket lån der passer bedst til dig.

 

 

F5 lån med afdragsfrihed

Der er mulighed for at få afdragsfrihed på F5 lån.

På et lån med afdragsfrihed betaler du ikke afdrag i den periode, hvor du har afdragsfrihed. Det er muligt at få op til 10 års afdragsfrihed på realkreditlån, og du kan selv vælge på hvilke terminer, du ønsker at benytte dig af muligheden.

Det er også muligt at vælge at betale en fast ydelse på lånet. I så fald er det restløbetiden, og ikke som normalt ydelsen, der vil ændre sig, hvis renten stiger eller falder ved næste rentefastsættelse.

Andre rentetilpasningslån

F1 lån, F2 lån, F3 lån, F4 lån, F10 lån, F-kort lån

Lån med fast rente

1,0% lån, 1,5% lån, 2,0% lån, 2,5% lån, 3,0% lån

Andre relevante links

Realkredit
Realkreditlån og kreditforeningslån
Boliglån
Kursskæring