F1 lån: realkreditlån med årlig renteændring - RTL1 lån

Låntype: Variabelt forrentede lån / Lån med variabel rente / RTL1 lån

F1 lån har lav rente og lav ydelse

F1 lån er et rentetilpasningslån udstedt af et realkredit institut, hvor renten er fast i 1 år (også kaldet RTL1 lån). Et F1 lån er interessant for dig, der ønsker en lav ydelse, men som samtidig har luft i økonomien, hvis renten ændrer sig.

Hvis du ønsker at låse renten fast i en længere periode, kan du bevæge dig længere ud af rentekurven og fx vælge et 3-årigt lån eller 5-årigt lån med variabel rente. Jo længere periode du vælger, jo større sikkerhed har du for, hvad du skal betale i rente. Omvendt er renten højere jo længere periode med fast rente, du vælger.

Se lånerente og obligationskurser her

Et godt tip til dig, der overvejer en længere rentetilpasningsperiode: Det gælder om at låse renten fast for en længere periode end den 1-årige, hvis du forventer, at renten har nået bunden og fremover vil stige. På den måde får du udbytte af den lave rente i længere tid.

 

 

F1 lån med afdragsfrihed

Der er mulighed for at vælge afdragsfrihed på et F1 lån, hvis du bliver godkendt til det. Dette lån har typisk den laveste månedlige ydelse af alle låntyper.

Det er muligt at få op til 10 års afdragsfrihed på et F1 lån.

F1 lån med fast ydelse

Du har også mulighed for at vælge en fast ydelse på dit lån med variabel rente. Her er det restløbetiden, og ikke som normalt ydelsen, der ændres, hvis renten ændrer sig ved næste rentefastsættelse.

f1 lån rtl1 lån

Andre rentetilpasningslån

F2 lån
F3 lån
F4 lån
F5 lån
F10 lån
F kort lån

Andre links

Billigste realkreditlån
Realkreditlån og kreditforeningslån
Boliglån
Kursskæring