Projektsalg

Hvis du vil købe en bolig i forbindelse med projektsalg, så skal du stille en bankgaranti for købesummen over for sælger.

Når du får nøglerne til din nye bolig bliver bankgarantien erstattet af et lån på op til 95% af købsprisen. De sidste 5% skal du selv komme med.

Finansiering og rådgivning om projektsalg

Vi har stor erfaring med rådgivning og finansiering af boligkøb som projektsalg og vi kan hjælpe dig med både bankgarantien og lånet.
Kontakt gerne vores særlige gruppe for projektsalg, som sidder klar til at hjælpe dig videre.

Overvejelser ved projektsalg

Der er gang i boligbyggeriet og det er populært at købe bolig i forbindelse med projektsalg. Hvis du overvejer at købe en bolig som projektsalg skal du sætte dig ind i, hvordan projektkøb adskiller sig fra et normalt  boligkøb, og de ting du skal være særlig opmærksom på. Det kan vi hjælpe dig med.

Gode råd om projektsalg

 

Hvad er projektsalg?

Projektsalg er basalt set, når en projektudvikler køber en grund, og får tegnet et boligprojekt, der i sidste ende udbydes til interesserede boligkøbere.
Fra købers side går projektsalg derfor ud på, at købe den en bolig, der stadig er på tegnebrættet og endnu ikke er opført. At købe en bolig som projektsalg betyder også at køber heller ikke betaler det fulde beløb, før ejendommen står klar til indflytning. Køber stiller i starten af forløbet et beløb til rådighed/sikkerhed, oftest mellem 50-100.000 kr. efterfulgt af en bankgaranti på restkøbesummen, der indfries når boligen overtages.

Vi kan hjælpe dig med projektsalg

I BRFkredit står vi klar til at hjælpe dig, hvis du har spørgsmål eller ønsker at høre mere om dine muligheder for at købe bolig som projektsalg. Vi hjælper dig med alle dele af finansieringen af dit boligkøb, fra den indledende bankgaranti til at realkreditlån og boliglån på op til 95 % af den samlede købesum.

Projektsalg i København

Få hjælp til dit projektkøb med BRF Køberrådgivning™

Når du køber en bolig som projektsalg, så  køber du en bolig, der endnu ikke er bygget. Du skal derfor være omhyggelig med at gennemgå salgsopstilling og købsaftale, før du underskriver.

Det er en god ide at få en advokat til at vurdere købsaftalen. Hvis du underskriver en købsaftale inden du har fået en advokat til at se på den, så  skal du  sørge for at få indføjet et advokatforbehold i købsaftalen. Det betyder, at købsaftalen ikke er bindende, før din advokat har godkendt den.

Med BRF Køberrådgivning™ får du professionel hjælp til både økonomi og jura.

Læs mere om køberrådgivning