Tættere samarbejde og nyt navn

November 2018

Jyske Bank og Jyske Realkredit (tidl. BRFkredit) gik sammen i 2014 og har siden da kørt tæt parløb.

I 2018 er samarbejdet blevet endnu tættere, og BRFkredit har skiftet navn til Jyske Realkredit. Ændringerne sker gradvist, og vi forventer, at vi er i mål med navneændringen i løbet af 2019.

Hvad betyder det for dig?

For dig som kunde betyder det tættere samarbejde, at kunder med realkreditlån i Jyske Realkredit nu bliver betjent af Jyske Bank på vegne af Jyske Realkredit.

Det oplever du som kunde i Jyske Realkredit, når du har brug for rådgivning, eller når du vil lave ændringer i dit realkreditlån, da Jyske Bank varetager de opgaver på vegne af Jyske Realkredit.

Ingen ændringer i dit engagement

Hvis du har dit realkreditlån i Jyske Realkredit, vil ændringerne i 2018 ikke betyde noget for dit nuværende engagement. Dine lånevilkår og den service, du er vant til, fortsætter, som det er i dag - og du kan få rådgivning om dit realkreditlån i Jyske Bank eller ved at ringe på telefon 89 89 89 89.

Hvis du er bankkunde i Jyske Bank og realkreditkunde i Jyske Realkredit, gælder det samme. Der sker ikke nogen ændringer i hverken dit bankengagement eller dit realkreditlån i Jyske Realkredit.

Betjening gennem Jyske Bank

Du kan til gengæld se en ændring i den måde, vi betjener dig på, når du har brug for rådgivning om eller skal lave ændringer i dit realkreditlån.

Det vil du, fordi betjeningen af dit realkreditlån i Jyske Realkredit nu sker gennem Jyske Bank på vegne af Jyske Realkredit.

Hvorfor gør vi det?

Det tættere samarbejde mellem Jyske Realkredit og Jyske Bank bunder i en samarbejdsaftale, der betyder, at Jyske Bank nu tager sig af de kundevendte opgaver for Jyske Realkredit.

Den aftale har vi kort fortalt indgået for bedre at kunne betjene vores kunder. Vi kan tilbyde et mere enkelt produktsortiment, og vi strømliner vores processer, så det bliver lettere for dig at være kunde hos os.

Du får samtidig mulighed for at kontakte os på den måde, der passer dig bedst. Du kan enten ringe til os eller kontakte os online som i dag, eller du kan gå ned i din nærmeste Jyske Bank-afdeling og få rådgivning om dit realkreditlån.

Jyske Realkredit er stadig en selvstændig virksomhed, der indgår i Jyske Bank-koncernen.

Vil du vide mere?

Du er altid meget velkommen til at kontakte os. Ring endelig på 89 89 89 89, hvis der er spørgsmål.