Jyske Bank og BRFkredit rykker endnu tættere sammen

April 2018

Jyske Bank og BRFkredit gik sammen i 2014 og har siden da kørt tæt parløb. Samarbejdet bliver endnu tættere, og det betyder blandt andet, at kunder i BRFkredit i fremtiden vil blive betjent af Jyske Bank på vegne af BRFkredit.

Det vil du som kunde opleve, når du i fremtiden får brug for rådgivning eller vil lave ændringer i dit realkreditlån, da Jyske Bank vil varetage de opgaver på vegne af BRFkredit.

Ingen ændringer i dit engagement

Dit nuværende engagement i BRFkredit fortsætter uændret.

Du har som kunde i BRFkredit været kunde i Jyske Bank-koncernen siden 2014. Dit nuværende lån i BRFkredit, dine lånevilkår og den service, du er vant til, fortsætter, som det er i dag. Du vil fortsat kunne få rådgivning på telefon 70 10 21 00.

Hvis du er bankkunde i Jyske Bank og realkreditkunde i BRFkredit, gælder det samme. Der sker ikke nogen ændringer i hverken dit bankengagement eller dit realkreditlån i BRFkredit.

Betjening gennem Jyske Bank

Du vil derimod mærke en ændring i den måde, vi betjener dig på, når du har brug for rådgivning om eller skal lave ændringer i dit realkreditlån.

Betjeningen af dit realkreditlån i BRFkredit vil i fremtiden ske gennem Jyske Bank på vegne af BRFkredit.

Når alle ændringer er faldet på plads, betyder det, at du vil møde Jyske Bank i stedet for BRFkredit, når du kontakter os – eller vi kontakter dig.

Hvorfor gør vi det?

Det tættere samarbejde mellem BRFkredit og Jyske Bank bunder i en samarbejdsaftale, der betyder, at Jyske Bank i fremtiden vil tage sig af de kundevendte opgaver for BRFkredit.

Den aftale har vi kort fortalt indgået for bedre at kunne betjene vores kunder. Vi kan tilbyde et mere enkelt produktsortiment, og vi strømliner vores processer, så det bliver lettere for dig at være kunde hos os.

Du får samtidig mulighed for at kontakte os på den måde, der passer dig bedst. Du kan enten ringe til os eller kontakte os online som i dag, eller du kan gå ned i din nærmeste Jyske Bank-afdeling og få rådgivning om dit realkreditlån.

BRFkredit vil stadig være en selvstændig virksomhed, der indgår i Jyske Bank-koncernen.

Forandringerne er så småt i gang

Ændringerne sker gradvist. Vi forventer, at vi er i mål i løbet af august 2018. Til den tid forventer vi også, at BRFkredit skifter navn til Jyske Realkredit.

Vil du vide mere?

Du er altid meget velkommen til at kontakte os. Ring endelig på 70 10 21 00, hvis der er spørgsmål.